Skip to content

Tule muuttamaan maailmaa – liity eKuitti-verkostoon

eKuitti ei ole mikä tahansa digikuitti. Se on kassalta suoraan yrityksen kirjanpitoon sujahtava, täysin digitaalinen kuitti, joka sisältää kaikki yritysasiakkaasi kirjanpitoon tarvitsemat tiedot. Kumppaninamme lähdet mullistamaan yritysten maksamista, houkuttelet uusia asiakkaita – ja tulet osaksi ilmastonmuutosta vastaan taistelevien yritysten ykkösnyrkkiä. eKuitti on kansallinen standardi ja tulee pian ajankohtaiseksi kaikkialla.

Helpompaa asioimista yritysasiakkaille

AirPay Digital on teknologiayhtiö ja alusta, joka yhdistää kauppiaan ja asiakasyrityksen toisiinsa. Haluamme tarjota yritysasiakkaillesi uudenlaisen asiointikokemuksen – sellaisen, missä asiakkaan ei tarvitse säilöä tai kuvata kuitteja. Näin asiointi sinun toimipaikassasi voi sujua helpommin kuin kilpailijalla.

Lisää asiakkaita ja myyntiä

  1. Yritysten ostot ovat suurempia ja useammin toistuvia kuin kuluttajien. Helpompi asioiminen ja maksaminen ohjaa yritysasiakkaat sinun luoksesi.
  2. Paitsi asioinnin helppous, myös hinta on mittari, jolla yritykset tekevät päätöksiä siitä, missä asioivat. Voit avullamme mahdollistaa sitouttavan yritysalennuksen kaikille AirPay Visa -asiakkaille toimipaikoissasi.
  3. Asiakkaamme ovat usein hyvässä asemassa toimivia ja hyvätuloisia henkilöitä. He tekevät ostopäätöksiä myös vapaa-aikana. Voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme etuja, jotka ovat kestäviä ilmaston hyvinvoinnin näkökulmasta.

Mitä tarkoittaa eKuitti-integraatio?

Integraation kehittäminen on IT-työtä, mutta kassajärjestelmätoimittajat tietävät hyvin, mistä on kysymys.  Vinkkaa meille sopivan henkilön nimi kassajärjestelmätoimittajaltasi, johon voimme olla yhteydessä. Saammehan kertoa sinulta terveisiä?

Miten mukaan e-kuitin toimittajaksi?

eKuitin toteutus kassajärjestelmääsi ei ole iso asia. Asiakkaille vaikutus on kuitenkin suuri. Ole yhteydessä meihin niin tehdään toteutus yhdessä.

Search