Skip to content

Luvassa yritys-
maksamisen vallankumous

Sähköinen kuitti tulee, oletko valmis? AirPay Visa on ensimmäinen yritysmaksamisen ratkaisu, joka hyödyntää vain digitaalista kuittiaineistoa. Nyt ollaan ison asian äärellä, joka koskettaa jokaista yritystä.

Haluamme tehdä yrityksen maksamisesta niin helppoa ja huomaamatonta, että se on kuin ilmaa. Tulemme pankkien markkinaan, mikä tuo kutkuttavaa jännitystä toimintaamme. Palvelumme on uniikki ja kansainvälisesti toimiva.

Miksi juuri nyt on oikea hetki AirPay Visalle?

Miksi sijoittaisin AirPay Digitaliin?

Myyntityö käynnistyy, kehitysvaihe takana. Huipputiimi, joka kaupallistaa pankkien markkinaan uuden tuotteen.

Yhtiöllä on immateriaalista omaisuutta kuten teknologia, maksulaitostoimilupa ja Visa-jäsenyys. AirPay Digital Oy on mukana Visan startup-kiihdytysohjelmassa.

Yhtiö tavoittelee nopeaa kansainvälistymistä ja todennäköinen seuraava rahoituskierros tehdään venture capital -toimijalle.

Liity mukaan AirPay-tarinaan

Rahoitustarve ja osakeannilla kerättävän rahoituksen käyttötarkoitus

AirPay Visan asiakashankinta alkaa nyt! Jokaisella hankitulla asiakkuudella on hintansa, mutta jokainen asiakkuus myös tuottaa joka kuukausi liikevaihtoa.

Tavoitteemme on, että yhden palvelun käyttäjän hankintahinta on maksettu kolmessa kuukaudessa takaisin. Loppu on sitten annettavaa palvelua ja kuukausittain kasvavaa liikevaihtoa.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu webinaariin tästä ja kuulet lisää.

Kannat ehkä lompakossa Eurocardia ja käsittelet kuitit kuitinkuvauspalvelussa? Tai oletko talousalan ammattilainen ja tuskailet työsi puolesta, miksi maailma ei ole digikuitin osalta valmis. Mikä oikeasti AirPay Visan asiakkaana muuttuu?

Tervetuloa AirPay Visa 2021 -webinaariin

Tutustu ajankohtiin tarkemmin tästä.

AirPay Digital Oy yrityksenä

Yritysten maksaminen ja kaikki siihen liittyvä on vaikeaa. Nykyiset kansainväliset yrityskortit tarjoavat laskun, jossa on vain ostojen kauppiaat ja kuitin loppusummat. Kuitti pitää käsitellä eri reittejä eteenpäin. Uskomatonta kyllä, kuitin käsittely on tänään joka puolella manuaalista työtä eikä teknologiaa ole hyödynnetty kuitin käsittelyssä riittävästi.

Tästä alkoi kolmen vuoden AirPay Visa – kehitys, joka on nyt valmis. Tutustu täällä tarkemmin mitä matkan varrella on tapahtunut, mitkä ovat yhtiön luvut ja ketä ovat henkilöt yrityksen takana. 

Mitä AirPay Digital Oy:n takana?

 

 

Osakeannin materiaalit, ehdot ja riskikuvaus

Täältä löydät kaksi sijoittajaesitettä, lyhyen ja pitkän. Tarina sama, muoto erilainen. Tutustu  täällä lisäksi osakeannin ehtoihin. AirPay Digital Oy on start up-yritys ja siihen sijoittamiseen sisältyy riskejä.

Osakeannin ehdot
Osakkeiden oikeudet
Riskit

Tässä sijoittajameteriaali ladattavaksi ole hyvä.

Investor Deck short (ENG)
Sijoittajaesite lyhyt (FI)
Sijoittajaesite pitkä
Taloudelliset ennusteet 2021-2024
Esittelyssä AirPay Visa -video (FIN)
AirPay Visa 2021 (ENG)
Merkitse osakkeita (merkintäsitoumus)

Search