Skip to content

Tehdään muutos yhdessä 

Digitaaliset kuitit ovat tulevaisuuden ratkaisu. AirPay vie tätäkin pidemmälle. Se on ensimmäinen maksukorttipalvelu, joka kattaa koko ostopolun kaupan kassalta yrityksen kirjanpitoon. Aidosti digitaalinen kuitti nopeuttaa niiden käsittelyä säästäen aikaa, rahaa sekä luontoa. Nyt sinulla ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä osaksi AirPayn uniikkia tarinaa, sillä muutos on jo käsillä. 

Paras hetki toimia on nyt 

Juuri nyt Euroopan maa yksi kerrallaan ihmettelee, mitä paperikuiteille pitäisi tehdä. Ne ovat auttamatta jäänne historiasta ja nyt on aika siirtyä digitaalisen kuitin aikaan.

Vaikka Pohjoismaat ovat digitaalisen kuittiratkaisun kehityksen kärjessä, on muutos parempaan ollut silti hidasta. Tarvitaan lisää muutoksen tekijöitä ja asiointia helpottavia asiakasrajapinnan palveluja, jotka hyödyntävät sähköisiä kuitteja. AirPay on tämän työn etulinjassa. Sen uniikki palvelu vastaa huomisen tarpeisiin jo tänään. 

Miksi lähtisin mukaan?

Myyntityö on käynnistynyt, kehitysvaihe takana. Huipputiimi, joka kaupallistaa pankkien markkinaan uuden tuotteen. Muutos jota viemme läpi vaikuttaa jokaisen yrityksen arkeen.

Yhtiöllä on immateriaalista omaisuutta kuten teknologia, maksulaitostoimilupa ja Visa-jäsenyys. AirPay Digital Oy on mukana Visan startup-kiihdytysohjelmassa.

Yhtiö tavoittelee nopeaa kansainvälistymistä ja todennäköinen seuraava rahoituskierros tehdään venture capital -toimijalle. 

AirPayDigital Oy

yrityksenä

AirPay Visa -hankkeen takana on AirPay Digital Oy sekä joukko suomalaisia teknologia-alan huippuja. Tutustu yrityksemme tarinaan ja henkilöihin täältä.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisää tietoa AirPayn mahdollisuuksista? Haluatko kuulla, miksi AirPay olisi loistava ratkaisu juuri sinun yrityksellesi? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Soita: 010 5085 310 (ma-pe klo 9-17, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min).
Laita sähköpostia: asiakaspalvelu@airpaydigital.fi

Onko korttisi kadonnut ja haluat sulkea sen?

Voit sulkea korttisi AirPay Visa sovelluksessa. Jos pääsysi sovellukseen on estynyt,
soita: 010 5085 310 (24 h/vrk, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min).

Kiitos.

>

Search