Skip to content

AirPay Visa

KVITTOR TILL LUFT

AirPay Visa är det första, riktigt intelligenta betalkortet för alla företag. Det överför kvittona från kassorna direkt till företagens bokföring och sparar samtidigt på tid, pengar och miljön. AriPay gör betalningen enkel – precis som om det var luft.

Spara med hjälp av AirPay

Hantering av ett papperskvitto till bokföringen tar nästan 9 minuters arbetstid. Digitalt kvitto behandlas till bokföringen på en minut. Räkna hur mycket besparing kan fås med AirPay.

Antal personer som gör inköp
Inköp i månaden / person

84 €/år

5.52 kg/år

Man har beräknat att kostnaden för behandling av ett traditionellt kvitto till bokföringen är 7 €/kvitto och CO2-utsläppet 0,46 kg. Kvittots koldioxidavtryck föds under kvittos hela resa, från butiken till revisionsbyrån och i den har man beaktat arbetsinsatsen och energiförbrukningen. Det digitala kvittot överförs till systemen utan mellansteg och arbetsinsats. Dess hantering är också effektiv. (Källa: Utredning om miljöpåverkan av automatiserad ekonomisk förvaltning, FK 2015.)

AirPay Online – mer enkelhet

Förutom betalkort och applikation erbjuder vi den avgiftsbelagda tilläggstjänsten AirPay Online. Den underlättar hantering av kortbetalningar samt påskyndar arbetet med bokföringen ytterligare.

Ta kontakt

Vill du ha mer information om AirPays möjligheter? Vill du höra mer varför AirPay skulle vara en fantastisk lösning precis för ditt företag? Ta kontakt, så pratar vi mer.

Ringa upp: 010 508 53 10 (mån.–fre. kl. 9–17, samtalspris 8,35 c/samtal + 16,69 c/min)
E-mail: kundtjanst@airpaydigital.fi

Om ditt kort har försvunnit och du vill spärra det:

Du kan spärra ditt kort i AirPay Visa-applikationen. Om du inte kan logga in på applikationen,
ringa upp: 010 508 53 10 (24 h/dygn, samtalspris 8,35 c/samtal + 16,69 c/min).

Tack.

>

Search