Skip to content

Vi gör en förändring tillsammans

Digitala kvitton är framtidens lösning. AirPay tar detta ännu längre. Det är den första betalkortstjänsten som täcker hela betalningsstigen från butikens kassa till företagets bokföring. Ett riktigt digitalt kvitto påskyndar hanteringen av dem och besparar tid, pengar och miljön. Nu har du en unik möjlighet att komma med i AirPays enastående berättelse, för förändringen finns redan till hands.

Den bästa stunden att agera är nu

Precis nu funderar ett europeiskt land i taget, vad man bör göra åt papperskvittona. De är ohjälpligt en rest från historien och det är tid att övergå till det digitala kvittots värld.

Även om Norden ligger i spetsen för utvecklingen av den digitala kvittolösningen, har förändringen till det bättre ändå varit långsam. Det behövs fler som gör förändringen, tjänster i kundgränssnittet som underlättar genomförandet av ärendehantering, som smart utnyttjar elektroniska kvitton. Air Pay ligger i framkanten av detta arbete. Dess unika tjänst svarar redan idag på morgondagens behov.

Varför ska jag gå med

Försäljningsarbetet startas, utvecklingsarbetet ligger bakom. Toppteamet, som kommersialiserar en ny produkt till bankernas marknad.

Företaget har immateriell egendom som teknologi, tillstånd för betalningsapparater och medlemskap i Visa. AirPay Digital Oy är med i accelerationsprogrammer för Visas startup.

Företaget strävar efter snabb globalisering och den troliga följade finansieringsrundan görs för Venture capital-aktörer.

AirPay Digital Oy

som företag

Bakom projektet AirPay Visa finns AirPay Digital Oy samt en grupp finländska toppar i teknologibranschen. Bekanta dig med vårt företags anställda, grundinformation och nyckeltal.

Ta kontakt

Vill du ha mer information om AirPays möjligheter? Vill du höra mer varför AirPay skulle vara en fantastisk lösning precis för ditt företag? Ta kontakt, så pratar vi mer.

Ringa upp: 010 508 53 10 (mån.–fre. kl. 9–17, samtalspris 8,35 c/samtal + 16,69 c/min)
E-mail: kundtjanst@airpaydigital.fi

Om ditt kort har försvunnit och du vill spärra det:

Du kan spärra ditt kort i AirPay Visa-applikationen. Om du inte kan logga in på applikationen,
ringa upp: 010 508 53 10 (24 h/dygn, samtalspris 8,35 c/samtal + 16,69 c/min).

Tack.

>

Search